Яєчня з сиром фета, помідорами

Яєчня з сиром фета, помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Одна з варіацій побутової яєчні, де основний “яєчний” компонент доповнюється солоним сиром, соковитими помідорами, подрібненим ріпчастою цибулею. Легке, смачне частування готується всього за пару хвилин!

Інгредієнти

Яйця – 4 шт.
Помідори – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1/4 шт.
Сир фета – 50-70 г
Паприка – за смаком
Червоний перець – за смаком

Як приготувати Яєчня з сиром фета, помідорами

Це блюдо – простий і смачний сніданок, легкий перекус. Озброїтеся парочкою курячих яєць, маленькою цибулиною, м’ясистим помідором і запашним букетом спецій, серед яких паприка, пластівці червоного перцю. Додайте ніжності текстурою, додавши в класичну яєчню солоний сир. Фету можна замінити традиційним пармезаном, кулькою моцарелли.

Покроковий рецепт

Підготуйте інгредієнти: подрібніть цибулю, наріжте помідори і м’який сир.

Нагрійте олію на сковороді підсмажте цибулю до утворення апетитною золотисто-коричневої скоринки.

Додайте до репчатому компоненту яйця, помідори, сир. При бажанні додатково використовувати смужки болгарського перцю, червоний лук, подрібнений часник.


Приправте ласощі спеціями (пресований часник, петрушка, кмин, томатна паста).