Одна з варіацій побутової яєчні, де основний “яєчний” компонент доповнюється солоним сиром, соковитими помідорами, подрібненим ріпчастою цибулею. Легке, смачне частування готується всього за пару хвилин!
Інгредієнти
Яйця – 4 шт. | |
Помідори – 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1/4 шт. | |
Сир фета – 50-70 г | |
Паприка – за смаком | |
Червоний перець – за смаком |
Це блюдо – простий і смачний сніданок, легкий перекус. Озброїтеся парочкою курячих яєць, маленькою цибулиною, м’ясистим помідором і запашним букетом спецій, серед яких паприка, пластівці червоного перцю. Додайте ніжності текстурою, додавши в класичну яєчню солоний сир. Фету можна замінити традиційним пармезаном, кулькою моцарелли.
Покроковий рецепт
Підготуйте інгредієнти: подрібніть цибулю, наріжте помідори і м’який сир.
Нагрійте олію на сковороді підсмажте цибулю до утворення апетитною золотисто-коричневої скоринки.
Додайте до репчатому компоненту яйця, помідори, сир. При бажанні додатково використовувати смужки болгарського перцю, червоний лук, подрібнений часник.
Приправте ласощі спеціями (пресований часник, петрушка, кмин, томатна паста).