Студентська яєчня

Хрусткий хліб і легкість однозначного рецепту підкуповує!

Інгредієнти

хліб – 3 шт.
яйце – 3 шт.
сіль – за смаком
перець – за смаком

Як приготувати Студентська яєчня

Сподобалися рецепти зі студентського меню? Сьогодні ми будемо готувати сніданок,а саме яєчню! Рецепт до безумства простий ,але я вирішила зробити не просто яєчню, а яєчню в хлібі!

Покроковий рецепт

Ставимо розігріватися сковороду.
Тим часом вирізаємо з шматочків хліба м’якушка, його можна не викидати,досить посипати їх сіллю і зробити сухарі!

Як тільки сковорода розігрілася – викладаємо шматочки хліба і обсмажуємо з одного боку,щоб шматочки подзолотились.
Перевертаємо хліб і всередину ,де був м’якуш, вливаємо яйце,солимо перчимо за смаком, і залишаємо трохи схопитися.

Через хвилини 2 накриваємо кришкою і даємо пропектися зверху хвилини 3-4.
Жовток виходить рідким ,а хліб хрустким! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Англійський сніданок – запечений бекон з омлетом і сиром