Яєчня з сиром фета, помідорами

Яєчня з сиром фета, помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яйця – 4 шт.
Помідори – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1/4 шт.
Сир фета – 50-70 г
Паприка – за смаком
Червоний перець – за смаком

Як приготувати Яєчня з сиром фета, помідорами

Це блюдо – простий і смачний сніданок, легкий перекус. Озброїтеся парочкою курячих яєць, маленькою цибулиною, м’ясистим помідором і запашним букетом спецій, серед яких паприка, пластівці червоного перцю. Додайте ніжності текстурою, додавши в класичну яєчню солоний сир. Фету можна замінити традиційним пармезаном, кулькою моцарелли.

Покроковий рецепт