Цей незвичайний омлет сподобається всій родині: від мала до велика. Ситний, апетитний, з улюблених продуктів.
Інгредієнти
курячі яйця – 4 штуки | |
сир твердих сортів – 50 грам | |
консервована кукурудза – 2 столові ложки | |
варено-копчена шинка – 100 грам | |
кукурудзяний крохмаль – 1 столова ложка | |
молоко – 100 мл | |
рослинну олію – 10 мл для смаження | |
зелень – пучок | |
сіль – щіпка |
Яйця у багатьох сенсах це ідеальний сніданок. Варіацій сніданків з використанням яєць величезна безліч.
Покроковий рецепт
Яйця вимити. Збити яйця з молоком, сіллю, додати крохмаль і розмішати, щоб не було грудочок.
Сир і шинку натерти на крупну тертку. Розігріти сковороду з соняшниковою олією. Вилити на неї частину яєчної суміші, ніби випікаєте млинець. Коли омлет трохи підсмажитися, подумки розділіть його на дві частини і одну з них викладіть сир, шинку і кукурудзу. Інший же половиною накрийте зверху. Прикрийте кришкою і смажте ще 2 хвилини.
Потім відкрийте кришку і акуратно викладіть на блюдо. Прикрасьте зеленню. Омлет готовий.