Цей незвичайний омлет сподобається всій родині: від мала до велика. Ситний, апетитний, з улюблених продуктів.

Інгредієнти
| курячі яйця – 4 штуки | |
| сир твердих сортів – 50 грам | |
| консервована кукурудза – 2 столові ложки | |
| варено-копчена шинка – 100 грам | |
| кукурудзяний крохмаль – 1 столова ложка | |
| молоко – 100 мл | |
| рослинну олію – 10 мл для смаження | |
| зелень – пучок | |
| сіль – щіпка |
Яйця у багатьох сенсах це ідеальний сніданок. Варіацій сніданків з використанням яєць величезна безліч.
Покроковий рецепт



Яйця вимити. Збити яйця з молоком, сіллю, додати крохмаль і розмішати, щоб не було грудочок.

Сир і шинку натерти на крупну тертку. Розігріти сковороду з соняшниковою олією. Вилити на неї частину яєчної суміші, ніби випікаєте млинець. Коли омлет трохи підсмажитися, подумки розділіть його на дві частини і одну з них викладіть сир, шинку і кукурудзу. Інший же половиною накрийте зверху. Прикрийте кришкою і смажте ще 2 хвилини.

Потім відкрийте кришку і акуратно викладіть на блюдо. Прикрасьте зеленню. Омлет готовий.
