Закритий омлет з кукурудзою і шинкою

Закритий омлет з кукурудзою і шинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей незвичайний омлет сподобається всій родині: від мала до велика. Ситний, апетитний, з улюблених продуктів.

Інгредієнти

курячі яйця – 4 штуки
сир твердих сортів – 50 грам
консервована кукурудза – 2 столові ложки
варено-копчена шинка – 100 грам
кукурудзяний крохмаль – 1 столова ложка
молоко – 100 мл
рослинну олію – 10 мл для смаження
зелень – пучок
сіль – щіпка

Як приготувати Закритий омлет з кукурудзою і шинкою

Яйця у багатьох сенсах це ідеальний сніданок. Варіацій сніданків з використанням яєць величезна безліч.

Покроковий рецепт



Яйця вимити. Збити яйця з молоком, сіллю, додати крохмаль і розмішати, щоб не було грудочок.

Сир і шинку натерти на крупну тертку. Розігріти сковороду з соняшниковою олією. Вилити на неї частину яєчної суміші, ніби випікаєте млинець. Коли омлет трохи підсмажитися, подумки розділіть його на дві частини і одну з них викладіть сир, шинку і кукурудзу. Інший же половиною накрийте зверху. Прикрийте кришкою і смажте ще 2 хвилини.

Потім відкрийте кришку і акуратно викладіть на блюдо. Прикрасьте зеленню. Омлет готовий.