Закритий омлет з кукурудзою і шинкою

Закритий омлет з кукурудзою і шинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яйця у багатьох сенсах це ідеальний сніданок. Варіацій сніданків з використанням яєць величезна безліч.

Покроковий рецепт



Яйця вимити. Збити яйця з молоком, сіллю, додати крохмаль і розмішати, щоб не було грудочок.

Сир і шинку натерти на крупну тертку. Розігріти сковороду з соняшниковою олією. Вилити на неї частину яєчної суміші, ніби випікаєте млинець. Коли омлет трохи підсмажитися, подумки розділіть його на дві частини і одну з них викладіть сир, шинку і кукурудзу. Інший же половиною накрийте зверху. Прикрийте кришкою і смажте ще 2 хвилини.

Потім відкрийте кришку і акуратно викладіть на блюдо. Прикрасьте зеленню. Омлет готовий.