.
Інгредієнти
Сир пармезан – за смаком | |
Цибуля чиполліно маринований – за смаком | |
Червона риба – за смаком | |
Приправа – за смаком | |
Оливкова олія – за смаком | |
Шпажки – за смаком |
Як приготувати Закуска по-італійськи -сьомга з сиром
Покроковий рецепт
Слабосолону сьомгу нарізати тонкими смужками. Такої ж ширини як шматочки сьомги нарізати пармезан кубиками.
Тепер чиполлинку (маленький лук) одягаємо на шпажку.
Сьомгу викладаємо у вигляді гармошки (див. фото)
Проколюємо сьомгу наскрізь шпажкою і кінець вонзаем в кубик з сиром. Ось що повинно вийти.
Сир злегка обваляем в оливковій олії. Присыпем сухий приправою. Смакуйте!