Закуска в лаваші з сиром і ковбасою

Закуска в лаваші з сиром і ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


На холодну сковороду кладемо лаваш, попередньо відрізаючи ножицями квадрат, за розміром такий, щоб можна було потім загорнути начинку. Вогонь поки не запалюємо. Варену ковбасу (чи те що ви вибрали: м’ясо наприклад) ріжемо дрібними кубиками, кладемо на лаваш. Подрібнюємо цибулю порей, посипаємо зверху на ковбасу.

Сир тремо на тертці, посипаємо зверху на ковбасу з цибулею.

Збиваємо яйце, можна трохи посолити. Зверху поливаємо на сир. Звертаємо лаваш зверху, перевертаємо швом вниз. Запалюємо вогонь (залишаємо помірний, щоб не пригоріло). Трохи змащуємо або скроплюємо водою, щоб лаваш не висох і не кришився потім. Обсмажуємо без олії з двох сторін хвилин по 5.


Готову закуску укладаємо на тарілку, краще порізати порційно. Приємного апетиту!