Закуска Ялинка

Закуска Ялинка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо всі інгредієнти: промиємо овочі, салати помиємо і просушити.

На роздавальній дошці спочатку викладаємо листя салату і будь трави. Це може бути шпинат, салат айсберг, рукола, те, що вам подобається.

Звертаємо прошутто рулетиками і викладаємо на нашу «ялинку».

З сиру вирізаємо зірочки. Краще використовувати залізну форму для печива. Але, якщо немає, можна мучитися ножем. Сир можна використовувати як м’який квадратний, так і звичайний, наприклад Витязь або інший. «Розкидати» сирні зірки «ялинці». Одну, побільше, укласти на верхівку дерева.

Залишилося розкласти редис, помідори черрі, маслини і оливки.

Стовбур дерева – це хлібець. У підстави закуски, викладаємо мімні монцареллу. Подаємо до столу. Щасливого і веселого Нового року!