Закусочні бутерброди з буряком і оселедцем

Закусочні бутерброди з буряком і оселедцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ми звикли, що солона оселедець чудово поєднується з картоплею. На основі цього кулінарного «сусідства» можна приготувати багато різноманітних закусок. Але є ще один коренеплід, чудово гармонує з рибою-оселедцем. Це – буряк. Ми, використовуючи відварну буряк і оселедець, приготуємо святкові бутерброди. Заздалегідь для страви потрібно відварити необхідну кількість буряків. Попередньо коренеплід відмиваємо від забруднень, а потім, не очищаючи шкірки, відварюємо в злегка присоленной воді до повної готовності. Відварну буряк остуджуємо. Паралельно розбираємо оселедець на філе (або використовуємо вже готове). Коли ці основні інгредієнти будуть підготовлені, можна розпочати формування святкових бутербродів.

Покроковий рецепт