Основні інгредієнти: фарш індички, картопля, батон, цибулю, яйця, сіль, перець. Впорається будь-яка господиня, головне смажити на помірному вогні в сковороді зі стінками товстіший, з антипригарним покриттям.
Інгредієнти
Фарш з індички – 200 р. | |
Батон – 4-5 шматочків | |
Яйця – 2 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1 невелика головка | |
Картопля – 1 шт. | |
Сіль, перець – за смаком |
Рецепт на швидку руку. Коли раптово прийшли гості, можна швидко зробити ці смачні бутерброди, при наявності потрібних інгредієнтів. Індичка вважається дієтичним м’ясом, тому фарш з індички легкий, нежирний.
Покроковий рецепт
Фарш кладемо в глибоку миску, додаємо 2 яйця.
Картоплю чистимо, миємо, тремо на тертці, віджимаємо сік, додаємо до фаршу. Чистимо цибулину, також тремо на тертці, додаємо туди ж. Не забуваємо посолити і поперчити.
Все добре перемішуємо. Викладаємо на шматочки батона не товстим шаром.
Розігріваємо Сковороду, наливаємо трохи олії. Зменшуємо вогонь. Акуратно викладаємо бутерброди фаршем вниз, смажимо до готовності. Якщо пригоряють, можна трохи! додати води.
Смачні бутерброди готові. Приємного апетиту!