Закусочний салат з молодої картоплі і буряків

Закусочний салат з молодої картоплі і буряків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Такий смачний салатик чудово підійде як на кожен день, так і на свято. Картопля з буряком гармонійно поєднуються і виходить вишуканий смак.
Підготовка 10 хвилин
Готувати 20 хв.

Покроковий рецепт

Помийте молода картопля і буряк. У високій каструлі відваріть овочі до готовності. Це займе близько 10-15 хвилин, якщо овочі не великого розміру. Тільки не забудьте воду посолити або кинути кубик бульйону. Злийте воду, залиште на кілька хвилин, щоб овочі охололи.

Почистіть остиглі овочі. Довільно нарізати буряк і картопля, приблизно однакового розміру, щоб зручно було їсти.

Змішайте майонез з йогуртом і хроном в глибокій мисці, приправити сіллю і перцем. Я люблю мак, тому додала трохи кондитерського маку.

Поріжте дрібно зелену цибулю. Салат (будь-якого виду) промийте, обсушіть.

Охолоджений картоплю і буряк покладіть в глибоку миску. Заправте сумішшю з майонезу, йогурту і хрону, перемішайте. В кінці додайте листя салату з зеленню, ще раз акуратно перемішайте.

Візьміть сервірувальне блюдо і викладіть на нього овочі з зеленню.