Заливний пиріг з чорницею і ванільно-сметанним кремом

Заливний пиріг з чорницею і ванільно-сметанним кремом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відкритий заливний пиріг з ягодами і ванільним кремом – апетитна і проста випічка до вашого столу!

Інгредієнти

Борошно – 300 г
Вершкове масло – 150 г
Яйце – 1 шт.
Сіль – щіпка
Цукор – 4 ст. л.
Сметана – 1 ст. л.
Чорниця – 300 г
Розпушувач – 1 ч. л.
Крем
Цукор – 4 ст. л.
Ваніль – за смаком
Сметана – 400 г
Яйця – 2 шт.
Крохмаль – 2 ст. л.

Як приготувати Заливний пиріг з чорницею і ванільно-сметанним кремом