Запечена фарширована гарбуз з сухофруктами

Запечена фарширована гарбуз з сухофруктами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курагу і чорнослив залити гарячою водою і поставити, щоб вони розм’якшилися.

Рис відварити у великій кількості води, майже до готовності.

Гарбуз зрізати з одного боку, щоб вийшла капелюшок. Якщо гарбуз дуже м’ясиста, за допомогою ножа та ложки зняти внутрішній шар невеликої товщини. Внутрішність добре промити.

Набряклі сухофрукти підсушити на паперовому рушнику, видалити кісточки і порізати на шматочки.

Родзинки досить перебрати, добре промити і підсушити.

Готовий рис, пересипати невеликою кількістю цукру і, рівномірно чергуючи з сухими фруктами укласти всередину гарбузової формочки і накрити кришечкою з гарбуза. Поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати близько 1 години 20 хв.

Готову запіканку дістаньте з духовки і подайте до столу. Незвичайне Блюдо дуже смачне і корисне. Приємного апетиту!