Солодкий плов з гарбузом (хапама)
Хапама - національне блюдо вірменської кухні
Хапама - національне блюдо вірменської кухні
Рис з овочами - дуже смачне італійське блюдо
Гарбуз краще вибирати яскраво-помаранчевого кольору, що говорить про її стиглості, і така гарбуз більш ароматна
Ситний сніданок, насичений вітамінами - те, що потрібно перед робочим днем
Ніжний смак рисової каші з молоком і гарбузом наповнить вас енергією на цілий день!
Пшоно - продукт, з якого готують перші і другі страви, закуски і десерти
Солодка пшоняна каша з гарбузом і вершковим маслом - відмінний сніданок для всієї родини
Пшоняна каша з гарбузом і сушеними фруктами
Досить спробувати її хоч один раз, щоб змінити свою думку про банальні молочні каші!
ІНГРЕДІЄНТИ
булгур 0,5 склянки гарбуз (очищена) яблуко 0,5 шт сухофрукти за смаком сіль щіпка вода 1 стакан кардамон кориця 0,5 ч
Молоко і каша є запорукою здорового і ситного сніданку, а гарбуз додасть цьому дуету - смаку і кольору
Солодка кукурудзяна каша на молоці
У цьому рецепті можна використовувати будь-які сухофрукти
Гарбузове пюре з сиром і помідорами
Готуватися вона швидко і просто
Це блюдо відрізняється тим, що воно: має естетичний вигляд – їм можна прикрасити недільний сімейний стіл; володіє корисністю, так як готується без цукру; є ситною ласощами для всіх
Приготування каші з гарбуза е займе багато часу, якщо гарбуз заздалегідь заморожена дрібними шматочками
Ідеальний варіант десерту універсальної подачі! Смачне, ніжне й ароматне ласощі з плодів гарбуза і кускуса - користь і насолоду в одному дуеті!
Осіння гарбузова каша з горіхами, медом і спеціями