Різотто з гарбузом і кленовим сиропом

Різотто з гарбузом і кленовим сиропом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рис з овочами – дуже смачне італійське блюдо.

Інгредієнти

Курячий бульйон – 6 чашок
Херес – 1/4 чашки
Рослинна олія – 2 ст. л.
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Гарбуз – 1/2 (порізаної кубиками)
Часник – 2 зубчики
Кленовий сироп – 2 ст. л.
Розмарин – 1 ст. л.
Винний червоний оцет – 3 ст. л.
Рис – 1/2 чашки (Арборіо)
Сир пармезан – 1/2 склянки
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за бажанням

Як приготувати Різотто з гарбузом і кленовим сиропом