Запечена курка з картоплею

Запечена курка з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачне і ситне блюдо.

Покроковий рецепт


Для початку нам потрібно помити м’ясо і злегка його обсмажити на сковороді. Викладаємо м’ясо на заздалегідь розігріту олію, додаємо сіль, перець і дві столові ложки соєвого соусу. Смажимо під кришкою приблизно двадцять хвилин. В цей час розігріваємо духовку до 220 градусів і робимо маринад для м’яса. Змішуємо майонез (можна сметану), кетчуп, гірчицю і трохи меду. Після того як м’ясо обжарилось даємо йому трохи охолонути. Далі викладаємо його в глибокий посуд і змішуємо з маринадом. Ставимо в духовку на 30-40 хвилин.


В цей час беремося за картоплю. Чистити картоплю не потрібно, моєму ретельно що б не було бруду так як запікати будемо її в шкірці. Помили і ставимо варити. Варимо до підлозі готовності. Так що б картоплю злегка протыкался ножем. Якщо переваріть, буде розпадатися і не вийдуть цілі колечка. Після того як зварили картоплю даємо їй час охолонути і приступаємо до нарізування. Нарізаємо кружечками, можете часточка, як вам завгодно. Після це в глибокій мисці поливаєте картоплю олією і присыпаете сіллю, можете використовувати приправи для картоплі. Викладаємо на деко заздалегідь змащений маслом і ставимо в духовку приблизно хвилин на 20. Час готування картоплі залежить від товщини нарізування.

Після викладаєте все на велику тарілку і страва готова. Смачне м’ясо з картопляним гарніром.