Запечена морква

Запечена морква – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Морква – 5-6 невеликих середніх, нарізаних
Оливкова олія – 1 столова ложка
Вершкове масло – 1 столова ложка
Сіль – 1/2 чайної ложки крупної солі
Мелений чорний перець – за смаком
Петрушка – жменя свіжої нарізаної

Як приготувати Запечена морква

Покроковий рецепт

Розігріти духовку до 425 F (220 С) градусів. Деко вистелити фольгою. У маленькій мисці розтопити масло в мікрохвильовій печі (20 секунд). Морква помити, почистити, нарізати смужками, викласти на деко.

Скропити олією, посолити, присипати рубаною петрушкою. Все добре перемішати руками. Посипати чорним перцем і поставити в духовку на 15 хвилин.

Через 15 хвилин залишилося вкласти моркву на тарілку і прикрасити зеленню. Приємного апетиту!