Інгредієнти
Морква – 5-6 невеликих середніх, нарізаних | |
Оливкова олія – 1 столова ложка | |
Вершкове масло – 1 столова ложка | |
Сіль – 1/2 чайної ложки крупної солі | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Петрушка – жменя свіжої нарізаної |
Як приготувати Запечена морква
Покроковий рецепт
Розігріти духовку до 425 F (220 С) градусів. Деко вистелити фольгою. У маленькій мисці розтопити масло в мікрохвильовій печі (20 секунд). Морква помити, почистити, нарізати смужками, викласти на деко.
Скропити олією, посолити, присипати рубаною петрушкою. Все добре перемішати руками. Посипати чорним перцем і поставити в духовку на 15 хвилин.
Через 15 хвилин залишилося вкласти моркву на тарілку і прикрасити зеленню. Приємного апетиту!