Займемося куркою. Філе потрібно трохи відбити. Маленьке філе можна не відбивати.
Тепер додаємо сухі інгредієнти. Я зазвичай додаю приправу для курки, яку купила в Туреччині і копчену паприку. Можна додати будь-яку приправу, яка вам подобається.
Тепер додаємо рідкі інгредієнти. Поливаємо соєвим соусом, рисовим оцтом і оливковою олією. Можна спорудити з фольги ванночку, щоб нічого не витекло. Філе повинно трохи плавати в соусі, щоб у нас в результаті вийшла підлива для гарніру.
Залишилося тільки додати томати і часник. Я люблю печені томати і часник, але якщо вони вам не подобаються, можна обійтися і без них. Запікаємо курку в духовці 15 хвилин при температурі 220 градусів.
Тим часом варимо гарнір (у мене паста капелліні).
Вимикаємо духовку і даємо постояти хвилин 5-10 (особливо якщо грудка велика).
От і все. Bon Appetit!