Запечені палички кабачків – рецепт, пальчики оближеш!

Інгредієнти
| кабачки молоді (цукіні) – 3 – 4 шт. обрізаних і розрізаних по довжині на чверть (на палички) | |
| оливкова олія – 30 мл | |
| тертого сиру пармезан – 1/2 стакан | |
| свіжого листя чебрецю, без стебел – 2 ч. л. | |
| сушеного орегано – 1 ч. л. | |
| солодкої паприки – 1/2 ч. л. | |
| чорного перцю – 1/2 ч. л. | |
| солі – щіпка |
Свіжі, ніжні запечені кабачки з золотою скоринкою тертого пармезану, чебрець і орегано! Ці палички з кабачків зі смаком італійського смаку стануть вашою улюбленою їжею! Краще всього подавати кабачки в гарячому вигляді прямо з духовки!
Покроковий рецепт
Нагрійте духовку до 170 градусів.
У мисці змішайте тертий пармезан, чебрець і спеції.
Приготуйте велике деко. На нього викладіть решітку. Злегка змастіть грати оливковою олією (або використовуйте спрей).

Розкладіть палички з кабачків грубої стороною вниз на деко і змастіть кожну паличку кабачка оливковою олією (зручніше це робити кондитерської пензликом або скористатися спреєм). Потім посипте зверху пармезаном і чебрецем.

Запікайте кабачки в розігрітій духовці від 15 до 20 хвилин або до готовності.

Потім, увімкніть гриль і запікайте до золотистого кольору і хрусткої смаку. Приблизно, смажте ще 2-3 хвилини, спостерігаючи, щоб кабачки не згоріли.

Подавати відразу ж як закуску з соусом! Або подавайте як гарнір. Приємного апетиту!
