Запечені курячі стегенця з помідорами

Запечені курячі стегенця з помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти розраховані на 4 порції.

Покроковий рецепт

Розігріти духовку до 400F (205C). Злегка змастити форму (33 х 22 х 5 см).

У форму викласти шматочки курки і цибулі. Між куркою покласти лаврові листи і розмарин. По всій поверхні розкласти шматочки масла. Викласти помідори шкіркою вгору. Полити зверху оливковою олією. Приправити сіллю і перцем за смаком.

Випікати курку до золотисто-коричневого кольору (близько 1,5 ч.). Подавайте до столу гарячим, прибравши лаврові листи і розмарин. Приємного апетиту!