Мармітако (тунець, тушковане з картоплею)

Мармітако (тунець, тушковане з картоплею) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Часник – 2 зубчики
Болгарський перець – 2 шт. (зелений, жовтий)
Маринований перець – 2 шт.
Картопля – 1 кг
Тунець – 500 г (філе)
Сіль – за смаком
Томатний соус – 1/2 склянки
Мелений чорний перець – за смаком
Лавровий лист – 1-2 шт.
Для соусу: –
Ріпчаста цибуля – 1 гловка
Часник – 1 зубчик
Помідори – 1/2 кг
Оливкова олія –
Сіль –

Як приготувати Мармітако (тунець, тушковане з картоплею)