Запечені рулетики з тостового хліба зі спаржею і сиром
Інгредієнти
Свіжа Спаржа – 12 шт. | |
Білий хліб (для тостів, квадратний) – приблизно 12 шматочків | |
Смачний сир тертий – 1 жменя (для суміші) | |
Сметана – 30 г | |
Вершкове масло, розтоплене – 30 г | |
Тертий сир пармезан – 1 жменя (для посипки) | |
Зелень – при подачі |
Обожнюю ці хлібні рулетики зі спаржею і сиром. Готуються просто, а як смачно! Особливо ця закуска подобається діткам! За смаком нагадують бутерброд, тільки більш смачний ))
Покроковий рецепт
Гарненько промийте спаржу.
Відріжте скоринки від тостового хліба. Тонко розкачайте кожен шматочок.
Змішайте сир з достатньою кількістю сметани, щоб вийшла гладка, але не рідка суміш.
Розітріть кожен скибочку хліба сумішшю, покладіть на кожну спаржевое спис і щільно скрутіть. Закрийте і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
Розігрійте духовку до 200 ° C. Вистелити деко папером для випічки.
Змастіть рулетики розтопленим маслом і обваляйте в тертому пармезані. Покладіть на папір для випічки шовного стороною вниз.
Випікайте близько 10 хвилин, потім перевернути і продовжувати випікати протягом 5-10 хвилин до золотистого кольору.