Запечені рулетики з хліба зі спаржею і сиром

Запечені рулетики з хліба зі спаржею і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запечені рулетики з тостового хліба зі спаржею і сиром

Інгредієнти

Свіжа Спаржа – 12 шт.
Білий хліб (для тостів, квадратний) – приблизно 12 шматочків
Смачний сир тертий – 1 жменя (для суміші)
Сметана – 30 г
Вершкове масло, розтоплене – 30 г
Тертий сир пармезан – 1 жменя (для посипки)
Зелень – при подачі

Як приготувати Запечені рулетики з хліба зі спаржею і сиром

Обожнюю ці хлібні рулетики зі спаржею і сиром. Готуються просто, а як смачно! Особливо ця закуска подобається діткам! За смаком нагадують бутерброд, тільки більш смачний ))

Покроковий рецепт

Гарненько промийте спаржу.

Відріжте скоринки від тостового хліба. Тонко розкачайте кожен шматочок.

Змішайте сир з достатньою кількістю сметани, щоб вийшла гладка, але не рідка суміш.
Розітріть кожен скибочку хліба сумішшю, покладіть на кожну спаржевое спис і щільно скрутіть. Закрийте і приберіть в холодильник на 30 хвилин.

Розігрійте духовку до 200 ° C. Вистелити деко папером для випічки.

Змастіть рулетики розтопленим маслом і обваляйте в тертому пармезані. Покладіть на папір для випічки шовного стороною вниз.

Випікайте близько 10 хвилин, потім перевернути і продовжувати випікати протягом 5-10 хвилин до золотистого кольору.