Запіканка овочева зі свинячим фаршем

Запіканка овочева зі свинячим фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запіканка овочева зі свинячим фаршем під сиром

Інгредієнти

Картопля – 6 шт.
Кабачки – 4 шт.
М’якоть свинини – 700 гр. або готовий фарш
Сир твердий – 200 гр.
Перець чорний – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Запіканка овочева зі свинячим фаршем

Іноді хочеться зі звичайних продуктів приготувати яку-небудь незвичайне і ефектне блюдо. Пропоную ось таку просту запіканку з картоплі, кабачків і свинячого фаршу під красивою сирною скоринкою

Покроковий рецепт

М’якоть свинини перемолоти на фарш. Посолити і поперчити. Форму для запікання змастити рослинним маслом і полити трохи соусом. Викласти шар фаршу.

Форму для запікання змастити рослинним маслом і полити трохи соусом. Викласти шар фаршу.

Картопля вимити, очистити від шкірки і нарізати на кружечки. Викласти половину картоплі на шар фаршу.

Кабачки також промити і нарізати на кружечки. Викласти половину на шар картоплі. Потім знову шар картоплі і знову кабачків. Накриваємо форму фольгою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину.

Поки запіканка печеться натерти твердий сир на крупній тертці.

Дістаємо після зазначеного часу запіканку, знімаємо фольгу і посипаємо сиром. Готуємо ще 15-20 хвилин, поки сир не з’явиться рум’яна кірочка.


Запіканка виходить дуже красивою в розрізі і дуже-дуже смачною!