Зефірний мус з полуницею

Зефірний мус з полуницею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Святковий зефірний мус з полуницею

Інгредієнти

зефір з вершковим смаком – шість штук
стигла велика полуниця – кілька штук
густі вершки охолоджені – 220 мл
м’ята – при подачі

Як приготувати Зефірний мус з полуницею

З соковитих плодів ківі, темного шоколаду зефіру можна приготувати святковий ніжний мус, який можна включити в дитяче меню.

Покроковий рецепт

Процес приготування:

Дуже дрібно нарізати весь зефір, відправити його в миску, влити охолоджені вершки. Збити ці інгредієнти на високій швидкості блендером, причому, процес збивання необхідно продовжувати три хвилини.

Далі полуницю помити, нарізати ці плоди шматочками, після цього підготувати скляні креманки.

Викласти на їх дно шматочки полуниці, потім додати зефірний мус.

Зверху викласти порізану полуничку. Подавати приготований зефірний мус до столу в охолодженому вигляді.