Золотий гаспачо

Золотий гаспачо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Помідори – 300 г
Болгарський перець – 1 шт (зеленого)
Огірки – 150 г
Ріпчаста цибуля – 1 головка (невеликого)
Часник – 2 зубчики
Оливкова олія – 3 ст. л.
Сік лимона – 2 ст. л.
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Вершки – 1 пачка
Мигдальні горіхи – жменя (рубленої)
Стебло селери – за смаком
М’ята – за смаком

Як приготувати Золотий гаспачо

Любителям холодних супів і всім хто не може стояти біля гарячої плити в спекотний день, а їсти хоче…
Інгредієнти розраховані на 3 порції

Покроковий рецепт

Помідори, перець (очистивши від насіння), цибуля, часник, огірки крупно нарізати. Закинути в блендер (трохи перцю і помідорів відкласти для прикраси), додати вершки і подрібнити до однорідної маси.

Додати оливкової олії.

Додати свіжовичавленого лимонного соку, листя селери. Посолити. Ще раз добре все збити.

Пюре перелити в каструлю і поставити в холодильник для охолодження (щонайменше на 1 годину).
Перед подачею суп розлити по тарілках, прикрасити різаними часточками помідорів, болгарського перцю, селерою і м’ятою. Присипати мигдалем.
Приємного апетиту!