Вперше блюдо спробувала кілька років тому в Карпатах і після цього закохалася в блюдо. Цей рецепт в домашніх умовах зможе приготувати будь-яка господиня.

Інгредієнти
| Вода – 5 л | |
| Свинина – 300-500 г | |
| Квасоля – 0,5 ст | |
| Сушені гриби – 100-200 г | |
| Морква – 1 велика | |
| Цибуля – 2 середні | |
| Часник – 1-2 головки | |
| Борошно – 1 склянка | |
| Соняшникова олія – для смаження | |
| Сіль – за смаком | |
| Зелень – за смаком | |
| Лавровий лист – 1 листочок, за бажанням | |
| Духмянный горошок – 2 горошини | |
| Томатна паста – 2 ст. ложки |
Як приготувати Чанахи
Сторінка: 1 2
