Коржі на сковороді з сирною начинкою

Смачні домашні коржики, які готуються на сковороді, сподобаються вам своєю ніжною структурою і сирною начинкою всередині.

Інгредієнти

Борошно — 3 склянки
Дріжджі сухі — 7 гр
Сіль — за смаком
Вода — 200 мл
Масло рослинне — 80 мл
Сир твердий — 100 гр

Як приготувати Коржі на сковороді з сирною начинкою

Для приготування апетитних сирних коржів замісимо спочатку тісто на сухих дріжджах. Витримаємо тісто з годинку в теплі, а потім приймемось за смаження коржів. Сир в нашому рецепті використовується твердих сортів. Підійде «Російський», «Голландський», «Пармезан» та аналогічні.

Покроковий рецепт

Замісимо тісто наступним чином. Муку змішаємо з сіллю і сухими дріжджами. Можна для активації дріжджів підсипати муку трохи сахарка. У суху борошняну суміш вливаємо теплу воду і рослинну олію (3 ст. ложки). Замішуємо тісто, прибираємо його в тепле місце на годину.

Вийшло у нас тісто ділимо на шматочки, які розгортаємо в круглі пласти.

Твердий сир натираємо. Приблизно по столовій ложці сирної стружки викладаємо в центр коржі.

З’єднуємо в центрі краю коржі (як на фото).

Перевертаємо корж швом вниз, ще раз розкачуємо її.

Залишок рослинного масла розігріваємо в сковороді. Починаємо смажити коржі з двох сторін.

Ось які пишні паляниці з сирною начинкою вийшли у нас! Пригощайтесь на здоров’я!

Дивіться також:  Індійські коржики з часником