Котлети по дідусевому рецептом

Головним секретом є додавання в фарш сметани і м’якушки бородінського хліба. Спробуйте і ви здивуєтеся, на скільки смак буде відрізнятися від всіх тих котлет, що ви пробували раніше!

Інгредієнти

Бородінський хліб — 200гр Проворачиваем через м’ясорубку.
Яйце — 1
Сметана — 50гр
Сіль — за смаком
Перець — за смаком
Фарш — 500 гр. свино-яловичий
Сухарі панірувальні — 100 гр.

Як приготувати Котлети по дідусевому рецептом

Пишні і смачні котлети «по дідусевому рецептом можна приготувати легко і швидко. Це улюблене блюдо, яке готував мій дідусь. Не хочеться, щоб цей рецепт канув в лету, тому поспішаю поділитися ним з вами!

Покроковий рецепт

Бородінський хліб проворачиваем через м’ясорубку.

Розбиваємо яйце і додаємо сметану.

Солимо і перчимо.

Перемішуємо всі інгредієнти виделкою або блендером.

Отриману суміш додаємо до свино-яловичого фаршу.

Ретельно вимішуємо фарш руками.


Формуємо котлети, змочуючи руки водою. І обсипаємо їх панірувальними сухарями.

Отримуємо приблизно 16 таких котлет середнього розміру.


Обсмажуємо котлети до золотистої скоринки з двох сторін. Накриваємо сковороду кришкою, зменшуємо вогонь до мінімального. Доводимо до готовності ще 5-8 хвилин.


Подаємо зі сметаною і зеленню.

Дивіться також:  Картопляні котлети з зеленою цибулею