Кукурудза, тушкована з цибулею, часником і гострим перцем

Спробуємо приготувати незвичайне блюдо — кукурудзу, тушковану з цибулею, часником і гострим перцем в сирному соусі

Інгредієнти

Кукурудза молода — 3шт.
Цибуля — 2 шт.
Часник — 7 зубчиків
Червоний гострий перець — 1 шт.
Молоко — 400 мл
Сир твердий — 150 гр.
Сіль — за смаком

Як приготувати Кукурудза, тушкована з цибулею, часником і гострим перцем

Чудове яскраве страва з молодої кукурудзи з цибулею, часником і гострим перцем. Кукурудза виходить дуже ніжна про соковита, тому що гаситься в молоці

Покроковий рецепт

1. З кукурудзи зрізати ножем зерна в каструлю.


2. Цибулю помити, очистити і нарізати четвертинками. Обсмажити на рослинному маслі.

3. Часник очистити і нарізати тонкими пластинами. Додати до злегка смаженій луку.

4. Червоний перець помити і нарізати тонкими кільцями. Додати до цибулі і часнику.

5. Всипати кукурудзу і залити молоком. Можна трохи розвести водою. Посолити. Накрити кришкою і тушкувати до готовності кукурудзи.


6. Натерти сир на дрібній тертці. Додати в гарячу кукурудзу і швидко розмішати, щоб сир розплавився і змішався з соусом.

7. Кукурудза вийшла просто чудова на смак. Поєднання всіх продуктів божественно!

Дивіться також:  Вегетаріанські рибки в клярі (смажений сир)