Кунжутне повітряні кекси
Інгредієнти
Кунжутна борошно – К100 гр. | |
Яйце – 1 шт. | |
Варення яблучне – 1 ст. л | |
Розпушувач – 1 ч. л. | |
Цукор – 50 гр. |
Як приготувати Кунжутне кекси
Покроковий рецепт
В одному зі своїх попередніх рецептів я готувала кунжутне молоко. Після нього залишається така ж кількість кунжуту, як було використано для рецепта. З такого кунжуту можна приготувати пасту тахині. Але я вирішила спробувати його висушити і перемолоти на борошно. Сушила кунжут в кілька прийомів на гарячій сковороді без масла, до тих пір, поки не відчула, що він вже сухий. Потім перемолола в кофемолці. Борошно готова. Пора щось не піч