Курино-грибний бульйон

Сьогодні я готую курино-грибний бульйон. Смак і аромат даного рецепту зводять з розуму.

Інгредієнти

вода — 1,5 л
спинка куряча — 300 г
білі лісові гриби — 30 г
цибуля ріпчаста — 1 шт.
морква — 1 шт.
зелень — за смаком
сіль — 1 ч. л.
перець — 5г
болгарський перець 0.5 шт. для подачі

Як приготувати Курино-грибний бульйон

Після важкого трудового дня хочеться чогось гарячого і в теж час легкого і швидкого. Бульйон – відмінна альтернатива різних супів. Користь бульйону доведена не тільки медиками, але і вченими. Низькокалорійне, бюджетне страву можна готувати щодня. З поставленим завданням впоратися навіть дитина. Курку можна замінити яловичиною, свининою, качкою або ж бараниною. Варто враховувати, що калорійність підсумкового страви безпосередньо залежить від вибору м’яса.

Покроковий рецепт

Поставимо каструлю на плиту, наллємо воду, покладемо спинки, доведемо до кипіння.

Чистимо моркву і ріпчасту цибулю. Морква наріжемо кільцями. Повторимо теж саме з цибулею.

В окремій каструлі відваримо лісові гриби. Трохи підсолюємо воду. Гриби, як правило, варяться до двох годин.


Після того, як курка сваридась, гриби розбухли і готові до вживання, об’єднуємо грибний бульйон курячий бульйони, солимо, перчимо за смаком.



Додаємо зелень і можна подавати. Колір бульйону бездоганний, а аромат…Ммм! Приємного апетиту. Харчуйтеся смачно і правильно. Готуйте з любов’ю!

Дивіться також:  Борщ на бульйоні з індички зі свіжою капустою