Мигдальний бульйон з шафраном

Ароматний мигдальний бульйон з хрусткими сухариками.

Інгредієнти

Білий хліб — 6 скибочок
Рослинна олія — 6 ст. л.
Часник — 6 зубчиків
Мигдальні горіхи — 1 стакан
Петрушка — 1 середній пучок
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за бажанням
Шафран — на смак
Кмин — за смаком
Бульйон — 3,5 склянки м’ясного бульйону

Як приготувати Мигдальний бульйон з шафраном

Приготувавши цей ароматний бульйон ви неодмінно здивуйте своїх домочадців. Можливо, рецепт мигдалевого бульйону з сухариками вам сподобається і це блюдо стане коронним).

Покроковий рецепт

Зварити м’ясний бульйон. З хліба зрізати кірки, м’якуш нарізати дрібними кубиками. У сковороді розігріти половину масла, обсмажити на ньому хліб до золотисто-коричневого кольору. Зняти зі сковороди.

Часник почистити, дрібно нарізати. У каструлі розігріти олію, обсмажити часник і мигдаль на середньому вогні до золотистого кольору.

Петрушку вимити, струсити воду, дрібно нарізати, додати в каструлю і тушкувати 1-2 хвилини. Посолити, поперчити за смаком. Додати в каструлю шафран, кмин. Влити бульйон і варити суп близько 20 хвилин.

Готовий ароматний суп-бульйон розлити по тарілках, додати в кожну кубики смаженого хліба. Подавати до столу (смачний, як холодним, так і теплим). Приємного апетиту!

Дивіться також:  Заливне з язика на овочевому бульйоні