Бульйон з пельменями

Бульйон з пельменями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Що може бути смачніше домашніх пельменів на обід з гарячим наваристим бульйоном…

Інгредієнти

Для бульйону:
вода – 1,5 літра
сіль, спеції – за смаком
Для пельменів:
борошно – склянка
сире яйце – 1 шт.
вода – 5 столових ложок
м’ясного фаршу – 200 грамів
цибулини – половина
перець мелений, сіль – за смаком
соняшникова олія – за смаком
зелень – за смаком

Як приготувати Бульйон з пельменями

Для бульйону: зварити пельмені у воді

Для пельменів:

1) тісто (склянка борошна, сире яйце, 5 столових ложок води)

2) фарш (200 грамів м’ясного фаршу, половина цибулини, перець мелений, сіль, соняшникова олія за смаком)

зелень

Покроковий рецепт

Спосіб приготування:

Тісто. Беремо борошно, воду (4 ложки) і яйце. Місимо з цього тісто. Посипаємо борошном (щоб не було кірки) і залишаємо на 30 хвилин.

Фарш. Шаткуємо цибулю. Змішуємо м’ясний фарш з цибулею, перцем, сіллю і 1 ложкою води.

Розкачуємо тісто у велику корж. Нарізами тісто на шматочки потрібно розміру (ви можете зробити пельмені будь-якого розміру).

Накладаємо фарш ложкою і ліпимо пельмені. Коли фарш або тісто закінчиться, кидаємо пельмені в каструлю з киплячою водою (попередньо потрібно її посолити) і чекаємо, поки пельмені спливуть (варимо на малому вогні).

Після цього виймаємо пельмені шумівкою (ложкою, черпаком, тільки не руками), кладемо кілька штук в тарілку і заливаємо бульйоном. Посипаємо зеленню.