Мигдальний бульйон з шафраном

Мигдальний бульйон з шафраном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготувавши цей ароматний бульйон ви неодмінно здивуйте своїх домочадців. Можливо, рецепт мигдалевого бульйону з сухариками вам сподобається і це блюдо стане коронним).

Покроковий рецепт

Зварити м’ясний бульйон. З хліба зрізати кірки, м’якуш нарізати дрібними кубиками. У сковороді розігріти половину масла, обсмажити на ньому хліб до золотисто-коричневого кольору. Зняти зі сковороди.

Часник почистити, дрібно нарізати. У каструлі розігріти олію, обсмажити часник і мигдаль на середньому вогні до золотистого кольору.

Петрушку вимити, струсити воду, дрібно нарізати, додати в каструлю і тушкувати 1-2 хвилини. Посолити, поперчити за смаком. Додати в каструлю шафран, кмин. Влити бульйон і варити суп близько 20 хвилин.

Готовий ароматний суп-бульйон розлити по тарілках, додати в кожну кубики смаженого хліба. Подавати до столу (смачний, як холодним, так і теплим). Приємного апетиту!