Макаронна запіканка з маком, халапеньо і сиром

Макаронна запіканка з маком, халапеньо і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Макаронна запіканка з маком, халапеньо і сиром

Макаронна запіканка являє собою вершково-пряну суміш з чотирма сирами, беконом, халапеньо і хрусткою начинкою. Відмінний рецепт з макаронів і сиру!

Олія оливкова;

20 грам борошна;

20 мл води;

300 грам макаронів;

спеції;

2 зубці часнику;

200 грам сиру Чеддер;

100 грам вершкового сиру;

30 грам сиру Пармезан;

50 грам голландського сиру;

2 стручка халапеньо;

100 грам панірувальних сухарів;

30 мл топленого масла;

кінза;

бекон.

1. Масло розтопити в глибокій ємності. Додайте борошно і збийте, близько 30 секунд.

2. Додайте воду і збивайте до однорідності.

3. Влийте молоко і продовжуйте збивати.

4. Макарони додайте в суміш, цибулю і часник. Доведіть до кипіння.

5. Через 8 хвилин зменшіть вогонь до мінімального і викладіть сири. Варіть до загустіння. Бекон і перець дрібно нарубаєте і додайте в масу.

6. Духова шафа прогрійте до 200 градусів.

7. У середньої ємності змішайте панірувальні сухарі, сир пармезан і масло. Рівномірно викладіть суміш на макарони.

8. Поставте в духову шафу на десять хвилин. При подачі на стіл прикрасьте кінзою і беконом.