Гарбуз дуже хороша як в солодкому, так і в солоному вигляді. У цьому рецепті вона дуже урізноманітнила смак, надала пікантність і залишила приємне післясмак. Готувати дуже легко.
Інгредієнти
Сир – 600 гр Краще використовувати з великим відсотком жирності | |
Яйця – 4 шт Заздалегідь дістати з холодильника, краще кімнатної температури | |
Цукор – 150 гр 1 стакан | |
Цедра лимона – 1шт У мене було пів лимона і трохи апельсинової цедри | |
Родзинки – 1/2 склянки Заливаємо окропом на 20 хвилин | |
Масло вершкове – 100 гр Заздалегідь дістати з холодильника | |
Гарбуз – 500 гр | |
Сіль – Щіпка | |
Манка – 2 ст. ложки Можна одну ложку, а не дві. |