Мариновані реберця, завдяки маринаду, після запікання, виходять соковитими і м’якими.

Інгредієнти
| Реберця – 800 г (свинячі) | |
| Ріпчаста цибуля – 2 головки | |
| Соєвий соус – 3 – 4 ст. л. | |
| Винний оцет – 2 ст. л. | |
| Перець горошок – 4-6 шт. |
Відмінна їжа і закуска до пива. Легко і швидко приготувати для нежданих гостей.
Реберця маринуються і, завдяки маринаду, після запікання, виходять соковитими і смачними. А цибуля чарівно хрустким! Ось рецептик…
Покроковий рецепт

Ріпчасту цибулю почистити, порізати півкільцями.

Реберця скласти в миску. Туди ж покласти цибулю, перець горошком. Додати соєвий соус. Солити не треба, так як соєвий соус і так солоний.

Налити винний оцет (будь-який, який вам подобається)
Маринувати 2 години

Накрити все тарілкою і маринувати м’ясо 2 години. Якщо додати побільше винного оцту, то можна маринувати кілька хвилин.
Запікати до готовності

Викласти все на деко і залити маринадом, в якому вони вымачивались, зверху посипати цибулею з маринаду. Реберця запікати в духовці до тих пір, поки маринад випаруватися наполовину (200 С) . Після цього вогонь зменшити на половину. Запікати до готовності.

Подавати до столу краще відразу з духовки.
Вони будуть ніжними і соковитими.
Приємного апетиту!
