Швидкий морський салат з сьомги і авокадо з чудовою ароматною заправкою.

Інгредієнти
| Авокадо – 1/2 шт. | |
| Редис – 5 шт. | |
| Слабосолона сьомга – 30 г | |
| Для заправки | |
| Оливкова олія – 4 ст. л. | |
| Сік лайма – за смаком | |
| Цедра лайма – 1/2 лайма | |
| Мед – 1 ст. л. | |
| Коріандр – 1 / 2 ч. л. | |
| Сіль – за смаком | |
| Кріп – гілочка | |
| Журавлина – кілька штук |
Цей салат дуже просто і легко готувати. А якщо у вас завалялися в холодильнику авокадо і червона рибка, сама доля велить його приготувати. Авокадо і червона риба добре поєднані, а ароматна заправка робить салат ще більш привабливим і смачним.
Покроковий рецепт

Приготувати соус. Оливкова олія змішати коріандром. Додати мед, терту цедру лайма і його сік. Посолити, поперчити.

Гарненько перемішати.

Редис натерти на крупній тертці. Авокадо і червону рибу нарізати тонкими смужками.

Шари викласти в «кільце». Хай вибачать мене кухаря за таке кулінарне кільце (з пластикової пляшки)… Шар авокадо, посолити. Шар редиски і шар сьомги.

Зняти кільце. Полити заправкою. Посипати журавлиною і рубаним кропом. Подавати до столу.
