Салат «Цезар» з індички з сухариками

Хрусткий салат з індички з сухариками — це дуже смачне поєднання обсмаженого м’яса, соковитих помідорів, хрусткого салату і сухариків.

Інгредієнти

філе індички — 2 шт (приблизно 300 г)
чорний перчик — 2 щіпки
соєвий соус — 4 ст. ложки
соняшникова олія — 2 ст. ложки
салатні листя — 2 жмені
помідори черрі — 10 шт.
сухарики — жменя
курячі яйця — 2 шт.
сіль — за смаком
домашній майонез — 3 ст. ложки
сир пармезан — 2 ст. ложки тертого

Як приготувати Салат «Цезар» з індички з сухариками

Промаринованное смажене філе індички на салат Ромен, з овочами, то що потрібно для ситного обіду або вечері з рідними.

Покроковий рецепт

300 г м’яса індички (2 філе) натерти двома пучками чорного перчика і 4 ст. л. соєвого соусу. Саме соєвий соус відмінно промаринует м’ясо, пом’якшити його, і зробить соковитим. Обсмажити м’ясо на соняшниковій олії до рум’яності і готовності (близько 15 хвилин.)

Тим часом салатні листя промиваємо й обсушуємо на рушник. Потім листя крупно нарізають і викладають на плоску тарілку.

Яйця відварюють круто, охолоджують під холодною водою. Потім очищають і розрізають навпіл.

На салатні листя викладають просмажене філе індички, нарізане на шматочки. Поряд викладають помідори черрі і яєчка, заправлені майонезом.

Подають салат присипати мелкомолотым перцем, сіллю, прикрасивши сухариками і крупно натертим сиром пармезан. Краще подавати відразу, щоб сухарики не розмокли. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат-коктейль з курки з ананасами