Салат з курячим філе, помідорами і капустою

Салат з курячим філе, помідорами і зеленою цибулею

Інгредієнти

Білокачанна Капуста молода — ¼ качана
Помідори — 2 шт. (1 – червоний, 1 – жовтий)
Куряче філе — 1 шт.
Зелена цибуля — 5 пір’я
Рослинне масло — 20 мл
Соєвий соус — 20 мл

Як приготувати Салат з курячим філе, помідорами і капустою

Легкий, але ситний салат з сезонних овочів та курячого філе – що може бути краще для корисного вечері

Покроковий рецепт

1. Капусту помити, обсушити і тонкий нарізати. Трохи посолити і пом’яти руками. Розкласти по тарілках.

2. Помідори помити, обтерти і нарізати часточками, поділивши кожен на 8 частин. Красиво розкласти по колу на тарілці.

3. Куряче філе розрізати вздовж на дві частини, відбити, посолити і підсмажити на сковороді. Порізати смужками і розкласти між часточками помідорів. Можна взяти покупне готове філе.


4. Зелений лук, який вже має білі головки добре промити, просушити від вологи і порізати кільцями. Розсипати по салату.


5. Приготувати заправку – рослинна олія змішати з соєвим соусом. Полити нею салат.

Дивіться також:  Квашена капуста в трилітровій банці