Сирний крем-суп з беконом

Продукти прості, знайдуться в будь-якому холодильнику. При бажанні можна замінити копчений бекон на ковбасу або сосиски, плавлений сирок на сир з яскравим смаком (наприклад, російський).

Інгредієнти

Курячий бульйон — 2 літри за бажанням можна готувати і на воді
Бекон копчений — 200 гр
Картопля — 3 шт
Сирок плавлений — 1 шт вершковий
Цибуля — 1 шт
Морква — 1 шт
Масло вершкове — 50 гр
Зелень — 1 пучок
Сухарики пшеничні — за смаком

Як приготувати Сирний крем-суп з беконом

Настала осінь і хочеться чого-небудь смачного і зігріває душу. Сирний супчик це те, що треба в холодну пору року!

Покроковий рецепт

Щоб зварити сирний суп-пюре з беконом необхідно підготувати продукти. Чистимо картоплю, моркву, цибулю.

Ріжемо середніми кубиками картоплю.

Дрібно нарізаємо цибулю тремо на тертці моркву.

У каструлю з киплячим бульйоном, додаємо варитися картоплю. Коли картопля з бульйоном закипить, вогонь робимо маленький. Паралельно обсмажуємо на вершковому маслі до золотистого кольору морква і цибуля.

Нарізаємо кубиками або смужками плавлений сирок і бекон.

Якщо картопля зварився, то в каструлю кладемо цибулю з морквою. Перебиваємо все це блендером або толкушкой для пюре до однорідної консистенції. Кидаємо бекон і сирок. Перемішуємо все до розчинення сирків. Залишаємо ще покипіти крем -суп на малому вогні 5 хвилин.

Додаємо рубану зелень, сіль, перець за смаком. При подачі в тарілку суп посипаємо сухарями.

Дивіться також:  Гречаний суп з піджаркою