Часу на готування 20 хвилин, а задоволення на весь ранок!

Інгредієнти
| Сир – 250 гр. | |
| Курячі яйця – 1 шт. | |
| Цукор – 3 ст. л. | |
| Манна крупа – 4 ст. л. | |
| Пшеничне борошно для панірування |
Сирники відмінне блюдо для сніданку вихідного дня. На приготування ви витратите дуже мало часу. Дуже просто і дуже смачно! Їсти їх можна з чим завгодно: сметана, згущене молоко, варення.
Покроковий рецепт

Сир висипати в глибоку миску, розім’яти ложкою грудочки.

Розбити в сир яйця, ретельно все перемішати.


Всипати в сир цукор і манну крупу, знову все перемішати.

Насипати на обробну дошку пшеничного борошна, сформувати сирники, обвалюючи в борошні.


Розігріти сковороду з соняшниковою олією, зробити середній вогонь, викласти сирники. Обсмажувати по 2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
Остудити сирники, якщо додали надто багато масла, то можна викласти їх на серветку, щоб скло зайве. Сирники повинні вийти з хрусткою скоринкою, а всередині м’які.
