Сирники із сиру на сковороді

Часу на готування 20 хвилин, а задоволення на весь ранок!

Інгредієнти

Сир — 250 гр.
Курячі яйця — 1 шт.
Цукор — 3 ст. л.
Манна крупа — 4 ст. л.
Пшеничне борошно для панірування

Як приготувати Сирники із сиру на сковороді

Сирники відмінне блюдо для сніданку вихідного дня. На приготування ви витратите дуже мало часу. Дуже просто і дуже смачно! Їсти їх можна з чим завгодно: сметана, згущене молоко, варення.

Покроковий рецепт

Сир висипати в глибоку миску, розім’яти ложкою грудочки.

Розбити в сир яйця, ретельно все перемішати.


Всипати в сир цукор і манну крупу, знову все перемішати.

Насипати на обробну дошку пшеничного борошна, сформувати сирники, обвалюючи в борошні.


Розігріти сковороду з соняшниковою олією, зробити середній вогонь, викласти сирники. Обсмажувати по 2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.

Остудити сирники, якщо додали надто багато масла, то можна викласти їх на серветку, щоб скло зайве. Сирники повинні вийти з хрусткою скоринкою, а всередині м’які.

Дивіться також:  Сирники з соусом з червоної смородини