Приголомшливо смачний і ніжний супчик для сімейного обіду!

Інгредієнти
| Кабачок – 400 г | |
| Вершки – 200 мл | |
| Плавлений сир – 4 ст. л. | |
| Рослинна олія – 2 ст. л. | |
| Гриби – 200 г (лисички) або інші гриби | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Сіль – за смаком | |
| Зелень – дрібку |
Приголомшливо смачний і ніжний суп пюре з кабачків із грибами для сімейного обіду!
Покроковий рецепт

Кабачки промити, нарізати кружальцями, покласти в каструлю, залити вершками, варити до готовності.

Поки кабачки варяться лисички промити, нарізати кубиками.

І обсмажити на олії до рум’яності.

Готові кабачки разом із рідиною перекласти в блендер, збити до отримання однорідної маси. Додати плавлений сир ,сіль і перець за смаком. Перемішати. (Якщо ви віддаєте перевагу крем-суп не густим, додайте бульйону або молока).

Суп пюре вилити в глибоку тарілку. Посередині викласти смажені гриби. Прикрасити зеленню. Грибний суп з кабачків гарний як теплим, так і холодним. Приємного апетиту!
