Страва готується швидко, відмінний варіант урізноманітнити асортимент супів для обіду. При подачі додати сметану.

Інгредієнти
| Сушені білі гриби – 300 грам | |
| Картопля – 3 середні | |
| Цибуля – 1 шт | |
| Морква – 1 шт | |
| Перлова крупа – 50 гр | |
| Сіль, перець – за смаком | 
Сезон заготівлі грибів давно закінчився. Настав час приготувати ароматний суп з сушених білих грибів. Основний інгредієнт супу – лісові гриби. Інші інгредієнти підібрані для того, щоб їх доповнити, не перебиваючи. При правильній сушці вони зовсім не втрачають свій аромат.
Покроковий рецепт

Замочити гриби і перлову крупу в гарячій воді на 30 хвилин. Потім гриби промити в чистій воді. Якщо необхідно порізати. З перловою крупою вчинити так само.

У каструлю покласти крупу і гриби, залити водою, поставити на вогонь, варити 30 хвилин. Порізати моркву або взяти заморожену, порізати цибулю, картоплю.

Моркву з цибулею обсмажити до золотистого кольору на сковороді на олії.

Через пів години скласти всі інгредієнти в каструлю (зажарку, картопля і прянощі), варити до готовності.
При подачі додати в грибний суп сметану.

 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            