Свинина запечена в томатно-сметанному соусі

Свинина з цибулею і черемшею під пікантним соусом — апетитне друге блюдо простого приготування.

Інгредієнти

Свинина — 450 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Томатний соус — 2 ст. л.
Сіль — за смаком
Майонез — 1 ст. л.
Суміш перців — за смаком

Як приготувати Свинина запечена в томатно-сметанному соусі

Свинина під пікантним соусом – смачне святкове блюдо, фаршироване цибулею і зеленню. Така свинина підкреслить як урочисте меню, так і відмінно доповнить романтичну вечерю. Інгредієнти для страви на перший погляд дуже прості, але результат здивує багатогранністю ароматів і смаків.

Покроковий рецепт

Свинину розрізати на тонкий пласт, натерти сіллю і сумішшю перців.

Викласти на м’ясо цибульні кільця.

Поверх викласти вимиту й очищену черемшу. Якщо черемші немає, можна замінити на молодий часник.

Приготувати соус для обмазування свинини, змішавши томатний соус з майонезом за смаком.

Загорнути свинину в рулет. Закріпити м’ясо можна кулінарною ниткою або дерев’яними шпажками.

Покласти рулет у форму для запікання і щедро змастити соусом. Відправити в духовку і запікати при 200 градусах під кришкою до білого розрізу.

Ароматне і смачне м’ясо під пікантним соусом готово!

Нарізати свинину на великі шматочки і подавати до столу разом з картоплею, рисом або локшиною. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Ароматні свинячі котлети в сухарях