Свинина з цибулею і черемшею під пікантним соусом – апетитне друге блюдо простого приготування.
Інгредієнти
Свинина – 450 г | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Томатний соус – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Майонез – 1 ст. л. | |
Суміш перців – за смаком |
Свинина запечена в томатно-сметанному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Свинина з цибулею і черемшею під пікантним соусом – апетитне друге блюдо простого приготування.
Свинина – 450 г | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Томатний соус – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Майонез – 1 ст. л. | |
Суміш перців – за смаком |