Цибулячки – чудові м’ясні рулетики, рецепт із Закарпаття.

Інгредієнти
| М’ясо – 700-800 гр. | |
| Цибуля ріпчаста – 5 шт. | |
| Сметана – 350 гр. | |
| Сіль, спеції до м’яса – за смаком | |
| Цукор – 1 ч. лож. | |
| Столового оцту 9% – 2 ст. ложки. | |
| Борошна – 1-2ст.лож. (для панірування)+1ст.лож. для соусу | |
| Рослинне масло – 3-4 ст. лож. (для обжарювання) | |
| Зелена цибуля – 1 пучок | |
| Кріп – 1 пучок | |
| Сухий солодкої паприки – 1 ст. ложка з гіркою |
Як приготувати Цибулячки
Сторінка: 1 2
