Ульотні грінки

Час приготування: 15 хвилин

Одним з моїх фаворитів, є гріночки з сиром і смаженим беконом. Я їх називаю «Ульотні грінки»

Інгредієнти

Кількість порцій: 1
Хліб білий — 2 шматочки
Молоко — 50 мл
Яйця — 2 штуки
Сир — 50 грам
Бекон — 3 Хв смужки

Як приготувати грінки Ульотні

Сніданок — улюблений прийом їжі, адже саме вранці, ми можемо побавити себе, чим завгодно. Не забувайте, що якісний, смачний і поживний сніданок — це запорука гарного настрою та відмінного самопочуття на весь день!

Покроковий рецепт

1

Батон неодмінно повинен бути м’яким і свіжим, нарізаємо на порційні .
Далі в чисту миску розбиваємо яйця, вливаємо молоко і все це збиваємо 2 хвилини.
На дрібній тертці натираємо твердий або напівтвердий сир і висипаємо його в яєчно — молочну суміш, акуратно перемішуємо.

2

На максимальному вогні розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям і викладаємо на неї смужки бекону, посипаємо сіллю і обсмажуємо по 1 хвилині з кожної сторони, щоб вийшла зажаристая скоринка.

3


У утворився олії, будемо обсмажувати наші грінки. Для цього беремо нарізаний хліб і опускаємо його в яєчно — молочно — сирну суміш з двох сторін. Викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо з двох сторін.

4

На тарілку викладаємо грінки, зверху укладаємо смажений бекон, прикрашаємо гілочкою зелені.
Ситний і смачний сніданок готовий, не забудьте про чашечку ароматної кави. Приємного вам апетиту!

Дивіться також:  Заварний крем — мій рецепт