Алкогольний десерт – чорнослив в джині

Алкогольний десерт – чорнослив в джині – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спробуйте такий алкогольний десерт у вигляді вимоченого в джині чорносливу. Виходить дуже цікавий смак.

Інгредієнти

Чорнослив без кісточок – 250 г
Лимон, цедра – 1 лимона
Джин – 170 мл

Як приготувати Алкогольний десерт – чорнослив в джині

Пам’ятайте, що ці черносливы алкогольні, тому тримайте їх подалі від дітей. Для цього рецепта вам знадобиться стерилізована скляна банка об’ємом 300 мл з кришкою та інші продукти зі списку нижче

Покроковий рецепт

Покладіть в банку промитий чорнослив, цедру лимона. Залийте джином, щоб все було рівномірно занурилося в рідину. Додайте більше джина, якщо необхідно (чорнослив повинен бути повністю покритий).

Щільно загвинтіть кришку і залиште на два тижні.

Такий чорнослив дуже корисно їсти перед їжею (для травної системи). Також смачно подавати зі збитими вершками і великою кількістю нарізаного темного шоколаду.