Спробуйте такий алкогольний десерт у вигляді вимоченого в джині чорносливу. Виходить дуже цікавий смак.
Інгредієнти
Чорнослив без кісточок – 250 г | |
Лимон, цедра – 1 лимона | |
Джин – 170 мл |
Пам’ятайте, що ці черносливы алкогольні, тому тримайте їх подалі від дітей. Для цього рецепта вам знадобиться стерилізована скляна банка об’ємом 300 мл з кришкою та інші продукти зі списку нижче
Покроковий рецепт
Покладіть в банку промитий чорнослив, цедру лимона. Залийте джином, щоб все було рівномірно занурилося в рідину. Додайте більше джина, якщо необхідно (чорнослив повинен бути повністю покритий).
Щільно загвинтіть кришку і залиште на два тижні.
Такий чорнослив дуже корисно їсти перед їжею (для травної системи). Також смачно подавати зі збитими вершками і великою кількістю нарізаного темного шоколаду.