Інгредієнти
Ананас – | |
Яблука – | |
Груша – | |
Фрукти – |
Як приготувати Ананас з фруктами – прикраса на столі
Ефектна подача ананаса з фруктами. Зручно їсти і прекрасна прикраса святкового столу.
Покроковий рецепт
Як вибрати хороший, солодкий, стиглий ананас? У стиглого ананаса середній лист виходить без напруги.
З ананаса, за допомогою гострого ножа, зняти шкірку по напрямку зверху вниз. Зрізати її треба, таким чином, щоб зелені не залишилося, але видно було оченята.
Потім ананас покласти на бік і по діагоналі зробити колію, вирізаючи при цьому очки. Повторити процедуру.
Ананас поставити на велике блюдо, поряд покласти фрукти. Приємного апетиту!